Преди големия боксов сблъсък в София, Кубрат Пулев беше гост в

...
Преди големия боксов сблъсък в София, Кубрат Пулев беше гост в
Коментари Харесай

Кубрат Пулев преди сблъсъка с Фюри: Кобрата излиза за победа в събота

Преди огромния боксов конфликт в София, Кубрат Пулев беше гост в студиото на. Той излиза за победа пред родна аудитория в събота. Как се готви боксьорът ни за мача с Фюри?

Пулев показа, че времето по време на боксов мач тече по радикално друг метод. Това е един от най-тежките спортове , макар че има защитни средства. Човекът против теб дефинира в огромна степен дали ще успееш да си починеш, сподели още Кобрата.

" Важно е да си съсредоточен и целеустремен в това, което правиш. Когато излезеш на кръга би трябвало да си уравновесен ", безапелационен беше Пулев.

Бокьорът сподели, че по погледа на съперника може да се прочете дали той изпитва боязън или терзание. Той показа, че в никакъв случай не е преживявал мъчно загубите, тъй като те са част от спорта. Няма състезател, който да не е губил. По негови думи от загубата се учи повече, в сравнение с от успеха.

" Хюи Фюри е сериозен съперник. Той се е приготвил доста добре и идва с огромен екип. Негов треньор е татко му. Смятам, че той е доста огромна персона. Значителна част от публиката ще го поддържа. В залата несъмнено ще бъде забавно ", сподели още Кобрата.-->

Пулев показа, че неговия татко също е голяма движеща мощ в живота му. 

Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва 10 дуела и у нас ще се предава директно по DIEMA XTRA и.Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР